27 Ağustos 2011 Cumartesi

HERMH - COLD BLOOD MESSIAH


1993 yılında aktif müzik hayatına adım atan Hermh, senfonik black metal kategorisinde başarılı albümlere imza atıyor. Engin müzik denizinde yüzen binlerce grup gemisinden birisi olan Hermh, batmadan 2011 yılına kadar ulaştığına göre, belli ki bir numaraları var. Adamlar çok başarılılar. Senfonik müzik olayını gerçekten aşmışlar. 'Cold Blood Messiah' albümü müthiş güçlü ve etkileyici bir albüm. Koro bölümleri çok etkileyici. Kapak tasarımı zaten aşmış. Önce çizim sandım ama kapaktaki çocuğu grubun videosunda da görünce iyi bir sanatçının elinden çıkmış fotoğraf olduğunu anladım. CD sürümünün yanında Picture Disc plağını da basmışlar. 500 adet 180 gr kaliteli LP formatında üretip piyasaya sürmüşler. Sadece bir kez rastladım ve hemen kaptım. Bir daha da başka kopyasına rastlamadım. Demek ki alan almış, koleksiyonuna katmış. Postacının getirdiği paketten çıkan ürün de yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz işte. CD sürümündeki kapakta aynı çocuk bir elinde yanan bir haç tutuyor. Bu kapak, plak sürümüne özel tasarlanmış. Muhteşem bir koleksiyon parçası. Bulmak zor gibi görünüyor ama bir ümit peşine düşmeye değer zira hem müzik, hem de sürüm şekli aşmış.

3 yorum:

  1. Hey man nice collection and blog. I saw your comments on DBD digs for vinyl regarding my collection. Thanks for your comments and stay metal brother!

    YanıtlaSil
  2. Hi! I saw your comments regarding my collection on DBD digs blog. Thanks for your comments and I want to say you have a nice collection growing as well. Cheers bro and stay metal.

    YanıtlaSil
  3. Hi bro. Thank you for your comments. Yes, my collection is growing day by day and I just buy the LP's that are really precious for me. So I don't have many LP's but I have the ones I really wanted to own. :) Your LP's are really cool by the way. It is really so exciting to collect heavy metal LP. :))))

    YanıtlaSil