8 Eylül 2013 Pazar

SLAYER - FUCKING SLAYER


Aaaaaarrrgghhh !!!! Sene 2013. Tam 23 senem Slayer dinleyerek geçti. Adamların bastığı her notayı ezberledim. 'South of Heaven' DNA dizilimime yerleşti. Muhtemelen torunlarım ve onların çocukları bile sahilde sakin bir yürüyüş yaparken gayipten gelen müzik sesleriyle irkilecekler ve bunun 'South of Heaven' olduğunu bilmeyecekler. Böylesine iç içeyiz Slayer ve müziği ile.

Şimdi gelelim esas konuya. Bootleg yani korsan kayıt plakların yeri gerçekten ayrı. Yani korsana karşı olduğumu elbette her daim dile getiriyorum ama şimdi burada durumun farklı olduğunu kabul etmeliyiz. Birileri Slayer'ın 1992 yılında, Avrupa'nın neresinde olduğunu müzik ilahlarının bile unuttuğu bir köşesinde verdiği konseri plak sürüm olarak el altından yayınlıyorsa, orada duracaksın arkadaş. Bunu yapan elbet para da kazanacak ama asıl amaç belli ki daha farklı. Bunun adı tutku. Bunun adı heyecan.

İki farklı renkte, 100'er adet basılan plaklar, el ile de numaralandırılmış. Beyaz ve kırmızı renkteki plakların kapak resmine daha uygun olduğunu düşündüğüm beyaz olanı benim tercihim oldu. Böylelikle de 064/100 numaralı 'Slayer- Fucking Slayer' plağı, koleksiyonuma dahil oldu. Bu gerçekten de nadir bir eser. Büyük ihtimalle bir kaç ay sonra asla bulunamazlar listesinde olacak. 2013 yılında yayınlanan bu plak, koleksiyonumdaki ilk Slayer korsan plağı ve gerçekten sahip olduğum için mutlu oldum. Estetik obje dedikleri ahanda işte böyle bir şey. Çok keyifli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder